vergrootglas
Vacatures in Marketing
Jorge Juan Dios Canada

Werken bij de grootste digitale verzekeraar

Interview met Jorge Juan Dios Canada - Infrastructuur Specialist Windows

´Achmea is een ambitieus bedrijf. We willen de meest vertrouwde verzekeraar van Nederland worden. Dat betekent het permanent waarmaken, of liever nog overtreffen van de klantverwachtingen door voortdurend te verbeteren. Die ambitie heeft z´n weerslag op IT. Om klanten nog beter en efficiënter te kunnen helpen moeten talloze systemen en applicaties worden gewijzigd of vernieuwd. Een stevige uitdaging als je de omvang en complexiteit van ons bedrijf in ogenschouw neemt. Wij zijn nu eenmaal de grootste digitale verzekeraar met labels als FBTO en Centraal Beheer´ 

Jorge Juan Dios Canada, Infrastructuur Specialist Windows bij Achmea ziet zichzelf en zijn collega's als hands-on vertalers van interne gebruikerswensen: ´Onze grootste uitdaging is de balans te vinden tussen de vernieuwing die onze interne klanten eisen en de stabiliteit die we moeten garanderen. Je kunt niet zo maar voor het nieuwste van het nieuwste gaan. Neem bijvoorbeeld Windows 8, dat zou zeker een aantal voordelen voor de organisatie opleveren, maar je weet ook dat de implementatie hiervan tot instabiliteit zou leiden. Op onderdelen doe je dan concessies zodat de over-all kwaliteit gewaarborgd blijft. 

Op dit moment ben ik bezig met de implementatie van TFS (Team Foundation Server) versie 20.12, een van de 3 projecten die mijn aandacht hebben. Het projectteam bestaat naast mezelf uit gebruikers, security en de leverancier. Samen zorgen we ervoor dat het pakket gaat draaien met de minst mogelijke aanpassingen en passend binnen de regels van het protocol. Daarna wordt er getest, en de documentatie vastgelegd zodat het aan Beheer kan worden overgedragen. Juist de breedte van ons vakgebied met als uiteindelijk doel tot de beste oplossing te komen, maakt het samenwerken leuk. 

IT Achmea is een bedrijf op zich. Met 2.500 collega´s zijn we de motor achter het succes van de verschillende verzekeraars die onder de paraplu van Achmea vallen. Met een dergelijke omvang is er veel kennis en ervaring in eigen huis en dat biedt volop kansen om je als IT professional verder te ontwikkelen.

We zijn op dit moment op zoek naar een collega met echte vakkennis (bijvoorbeeld op het gebied van Sharepoint), en goede analytische vaardigheden. Wil je hier succesvol zijn, dan moet je het geheel goed kunnen overzien zodat je op continue basis de afweging kunt maken tussen vasthoudendheid waar nodig en flexibiliteit waar het kan. Ben jij die professional? Neem dan contact op met ons op!

Ga naar de mogelijkheden binnen Achmea IT

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 28-1-2014
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Marketingcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp