Vacatures in Marketing

Het is tijd voor rigoureus ingrijpen in het IT-bankenlandschap

Bron: Finance Innovation - 05 februari 2019

“The banking industry has entered a period of unprecedented innovation,” zo luidt het begin van het rapport ‘The State of Digital Banking 2018’ van Forrester. Die uitspraak is opvallend en laat eigenlijk vooral zien dat de bankensector mijlenver achterloopt.

Iedereen is inmiddels bekend met de torenhoge verwachtingen en de onvergeeflijkheid van moderne klanten. Ze willen een naadloze gebruikerservaring over meerdere kanalen. Ze willen een betaalopdracht aanmaken op een desktop en deze onderweg goedkeuren via de app. Ze willen onderweg naar het werk in de trein een hypotheekaanvraag kunnen afronden. En faciliteer je als dienstverlener deze multichannel-behoefte niet, dan kun je de klok erop gelijkzetten dat je klant al om zich heen aan het kijken is. Fintech-bedrijven cirkelen als hongerige wolven om ze heen, dus je moet als financieel dienstverlener met de tijd mee en in staat zijn om de klant op diens wenken te bedienen. Maar voordat banken zich volledig op ongekende innovatie kunnen storten is er één grote hindernis die ze moeten nemen: legacy.

Lees verder >>

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Marketingcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
             
×

Wil je ons helpen onze sites te verbeteren?

CareerGuide en haar niche vacaturesites bestaan alweer bijna 20 jaar. In die jaren zijn we meegegroeid met de digitale ontwikkelingen en de wensen van onze bezoekers.

Om nog beter inzicht te krijgen in de (toekomstige) wensen en behoeftes van onze bezoekers, hebben we een enquete opgesteld. Want goed genoeg is ons niet goed genoeg, we willen graag de toekomst een stap voor zijn! Wil je ons hiermee helpen door onderstaande enquete in te vullen?

>> Ga naar de enquete

Het onderzoek zal ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag nemen. Er zal betrouwbaar met je gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.