Werken bij ARAG

Het recht toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen: dat is wat ARAG al ruim 60 jaar doet. Voor particulieren, bedrijven en instellingen. Marc van Erven is sinds 1 september 1999 CEO van ARAG Nederland SE. Na al die jaren is hij nog altijd gedreven om deze doelstelling waar te maken, samen met ruim 800 professionals in Nederland. Zeker gezien de maatschappelijke ontwikkelingen van de laatste tijd, is de noodzaak aan onafhankelijke en goede juridische hulp onontbeerlijk. Van Erven: “de klant is kritisch, er is bereidheid om sneller je recht halen en om langer door te gaan, er is meer regeldruk, we zitten in een open economie en de samenleving is gespannen. Dit maakt dat juridische kwesties complex en emotioneel zijn. Wij kiezen ervoor om de klant de beste oplossing te bieden voor het juridische probleem. Dat betekent dat we voortdurend investeren in de kwaliteit van onze mensen en in digitalisering. Je bent altijd bezig met ontwikkeling en groei. Daardoor zijn we ook een aantrekkelijke werkgever.”

ARAG is een internationaal, onafhankelijk familiebedrijf met 19 vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Australië. Het bedrijf werd in 1935 opgericht door de Duitse advocaat Hans-Heinrich Faßbender. In 1962 richtte ARAG haar eerste buitenlandse vestiging op in Nederland. Van Erven ziet al 24 jaar hoe het bedrijf groeit en ontwikkelt. “Het is een voorrecht om mee te mogen maken dat we als rechtsbijstandsverzekeraar, een duidelijke positie hebben in het Nederlandse rechtssysteem. Immers, iedereen heeft recht om zijn of haar recht te halen of te verdedigen. En een verzekering voor rechtsbijstand is een betaalbare oplossing. ARAG maakt in Nederland het recht al meer dan 60 jaar toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Een prachtige authentieke missie die wij nog steeds volhouden. Het is mooi om te zien dat ook veel jonge mensen ons hierin waarderen.”, aldus Van Erven.

Al 60 jaar een missie

“Ooit zei iemand tegen mij: als je een missie hebt, dan moet je die ook waarmaken. Als je bij ARAG werkt dan zit het recht toegankelijk maken, bij wijze van spreken, in je DNA. ARAG slaagt daar goed in maar je bent nooit klaar. Nederland is door de COVID-19 crisis sterk veranderd. Bovendien leidt de samenloop van allerlei maatschappelijke dossiers (zoals de toeslagenaffaire, stikstof, de toekomst van de agrarische sector, aardbevingsschade, koopkracht) en steeds grotere inkomensverschillen, tot een voelbare verdeeldheid in de samenleving. De klanten met een rechtsbijstandsverzekering kunnen we dagelijks helpen om hun recht te halen. Er is ook een steeds grotere groep binnen onze samenleving, die zo’n verzekering niet heeft, niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand of juridische hulp niet kan betalen. Dat is wel een groep waarvoor we naar oplossingen moeten zoeken, hoe zij wel hun recht op recht kunnen waarmaken.”

>> Lees het volledige interview met Marc van Erven (CEO ARAG)

Cultuur

De belangrijkste maatstaf waaraan wij ons laten meten is de waardering van de klant. Dat vertaalt zich in een hoge innovatiekracht bij producten en diensten om aan te kunnen blijven sluiten bij de wensen van de markt. Het leveren van topprestaties en het hanteren van een transparante werkwijze om beoordeeld te kunnen worden volgens internationale standaarden.

Kwaliteit en professionaliteit kenmerkt ons werk. Iedereen in de organisatie neemt zijn verantwoordelijkheid. Wij willen in al ons handelen onze kernwaarden tot uiting brengen. Dat wil zeggen dat wij anticiperend optreden voor de klant. Wij bieden hem optimale juridische bescherming en oogsten daarbij het beste resultaat door onze inzet. Wij streven naar constructieve samenwerking, zowel met onze distributiepartners als met ons juridische netwerk.

Een (juridisch) probleem is zelden simpel. En een goede oplossing nooit ‘zo van het schap’. Daarom zijn wij altijd op zoek naar probleemoplossers met kennis van zaken, en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij ARAG?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Kastanjelaan 2
3833 AN Leusden
Nederland

Contact en website

wervingselectie@arag.nl

Werken-bij-site

Vacatures bij ARAG

Bekijk hieronder de vacatures die bij ARAG worden aangeboden

Manager Rechtshulp
ARAG
De wereld verandert en wij veranderen mee. Neem jij regie op complexe veranderingsprocessen en verantwoordelijkheid voor proces en resultaat?
Leusden, Roermond, Amsterdam, Rotterdam, hybride € 6.507 - € 10.225
16-05-2024
Salesforce (SFI) Developer
ARAG
Ben jij die nieuwe Salesforce Developer die ons helpt de stap te maken naar Smart Insurer? Krijg jij energie van onderwerpen zoals Apex, Flows, API’s en DevOps, CI/CD én wil...
Leusden, hybride, Brussel € 3.438 - € 5.402
16-05-2024
Cloud Engineer
ARAG
Daag jij ons en jezelf uit nog meer uit de mogelijkheden van en met Microsoft Azure te halen?
Leusden € 3.438 - € 5.895
07-05-2024
Jurist Letselschade
ARAG
Ben jij een gedreven Jurist Letselschade die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan maken wij graag kennis met jou!
Leusden € 3.363 - € 5.766
06-05-2024
Functioneel Applicatiebeheerder
ARAG
Met jou hebben we uitstekende ondersteuning en beheer van onze bestaande en nieuwe informatiesystemen.
Leusden € 3.438 - € 5.895
02-05-2024
Jurist Inkoop Rechtshulp (senior)
ARAG
Ben jij een Jurist die naast kennis van de inhoud ook inkoopskills bezit?
Leusden € 3.438 - € 5.895
30-04-2024
Junior Jurist Arbeidsrecht
ARAG
Zoek jij als startend Jurist Arbeidsrecht een uitdagende leeromgeving met verantwoordelijkheid in je (eerste) baan?
Roermond, Amsterdam, Rotterdam, hybride € 2.992 - € 3.499
29-04-2024
Jurist Arbeidsrecht
ARAG
Als Jurist Arbeidsrecht weet je wat er speelt binnen jouw rechtsgebied. Vertel je ons wat je nodig hebt om de overstap naar ARAG te maken?
Amsterdam, Rotterdam, hybride € 3.438 - € 5.895
29-04-2024
Junior Security Officer
ARAG
Met jou als startende professional organiseren we onze (technische en organisatorische) informatiebeveiliging.
Leusden € 2.992 - € 5.129
23-04-2024
Jurist Huurrecht
ARAG
Als Jurist Huurrecht weet je wat er speelt binnen jouw rechtsgebied. Vertel je ons wat je nodig hebt om de overstap naar ARAG te maken?
Meerdere locaties € 3.438 - € 5.895
24-03-2024