logo marketingcarriere.nl

InsingerGilissen

Herengracht 537
1017 BV
Amsterdam

020 - 521 50 00
www.insingergilissen.nl


Actief in

InsingerGilissen is een toonaangevende private en depotbank. Onze missie is om onze cliënten en de generaties na hen op een effectieve en onafhankelijke manier te begeleiden in het nemen van belangrijke vermogensgerelateerde beslissingen. En dat gedurende elke fase van hun bestaan.

Medewerkers
Circa 325
Profiel

Wij helpen onze cliënten om de optimale volgende stap in hun leven te zetten, uitgaande van het vermogen dat er nu en straks is. Deze stap reikt verder dan dit specifieke moment of deze ene generatie. Daarom kijken wij altijd naar het grotere plaatje. Wat gebeurt er nog meer in iemands wereld – zowel financieel als privé? Hoe staat iemand bijvoorbeeld in het leven? Wat vindt hij of zij belangrijk? En wat zijn bijvoorbeeld zijn of haar dromen en wensen met betrekking tot zijn of haar gezin, werk en hobby’s?

Door deze benadering voorkomen wij dat een uitgestippelde koers tussentijds ook kan worden bijgesteld – bijvoorbeeld door emotie of de waan van de dag. Zo komen onze cliënten later niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij verliezen het punt aan de horizon nooit uit het oog. Dat zorgt voor gemoedsrust bij de cliënt en zijn of haar omgeving.

Onze kernwaarden

  • Integrity
  • Commitment
  • Excellence

Carriere bij InsingerGilissen

Zoek jij een nieuwe uitdaging waarbij er ruimte is voor ontwikkelingen op professioneel en persoonlijk vlak? Zoek jij een bedrijf met een cultuur van verantwoordelijkheid nemen en ruimte voor eigen initiatief? Als dat bij je past, dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

De competenties die wij zoeken

Bij InsingerGilissen werkt iedere medewerker mee aan de toekomst van de organisatie. Wij kennen daarom zeven competenties toe. Deze sluiten naadloos aan bij onze visie, missie en kernwaarden. Wij sturen gericht op deze competenties, zodat voor jou helder is wat er van je verwacht wordt. Op deze manier dagen we je meer uit om je talenten volop te ontwikkelen.