#Podcast: Dertig, stuurloos... en nu?

#Podcast: Dertig, stuurloos... en nu?

Ziet jouw leven eruit zoals je je dat voorstelde als kind? Waarschijnlijk niet. Voor veel mensen rond de dertig zorgt dit voor dilemma’s van levensbelang. Wat doe je als je zowel privé als in je werk niet goed weet welke kant je op wil?

Bij Achmea denken we dagelijks na over grote maatschappelijke uitdagingen, zoals duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Ontdek hier hoe onze collega's zich op dit thema inzetten.

We leven in een tijd van grote veranderingen. Of het nu gaat om ons mentale welzijn, het klimaat of de opkomst van technologie… het lijkt wel of echt alles in beweging is. En dat roept veel vragen op.

In 180 Graden de podcast gaat schrijver en podcastmaker Sharid Alles daarom op zoek naar antwoorden om zo met een nieuw perspectief naar de maatschappelijke uitdagingen van vandaag te kijken. Samen met experts en ervaringsdeskundigen draait zij het onderwerp 180 graden, om zo uit te komen bij mogelijke oplossingen.

Ga ergens voor

Bij Achmea wordt elke dag opnieuw nagedacht over grote maatschappelijke uitdagingen. En om impact te maken, is talent dat ergens voor wil gaan onmisbaar. Meer weten over hoe het is om te werken bij één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland?

https://open.spotify.com/episode/72S1k3mhCJ3xYgRsh3Knoo


Deze podcast is ontwikkeld in opdracht van Achmea, in samenwerking met XTR van NRC en audio agency Airborne.